Chatrum for voksne massage i kbh

chatrum for voksne massage i kbh

29 år · København · LUCY LAST 10 DAYS IN &#;RHUS. LUCY LAST 10 DAYS IN ÅRHUS. Jylland · Namfon Thai Massage p&#; Amager Namfon Thai Massage på Amager. København · Valentine hos Ruan Thai Massage p&#; Frederikssundsvej a i Br&#;. Har du brug for lidt wellness i din hverdag? Vi har samlet alle deals på alt fra afspændende kropsmassager til skønne spabehandlinger, så du sparer penge! Voksne 23 - Der er annoncer . Mand kbh. Hej Jeg er en mand på 62 år fra københavn Jeg er gift, og har en voksen datter. Mine interesser er meget forskellige. Jeg kan godt lide at læse en god krimi, gerne en dansk eller en svensk forfatter. Fysiologisk Massør, gør også en del i Afslapnings massage, Tantra.

Www sex dk massage piger

Jeg er en kvinde på 37 år der søger venner i noget ligende samme aldersklasse som mig selv. Det vi søger er et venne par, til hygge med god mad,en koncert vil også være hyggeligt. Jeg er 45 og bor alene med min datter i Syd-Jylland. Jeg savner sindssygt meget en veninde. Vi er et par sidst i 40erne som søger vennepar til blandt andet hjemmelig hygge. Jeg er fyr på 38 år fra Aarhus og søger en moden penneveninde at skrive med. Skriv for mere info af jeg kommer fra Nordjylland af.

chatrum for voksne massage i kbh

Voksne 23 - Der er annoncer . Mand kbh. Hej Jeg er en mand på 62 år fra københavn Jeg er gift, og har en voksen datter. Mine interesser er meget forskellige. Jeg kan godt lide at læse en god krimi, gerne en dansk eller en svensk forfatter. Fysiologisk Massør, gør også en del i Afslapnings massage, Tantra. 29 år · København · LUCY LAST 10 DAYS IN &#;RHUS. LUCY LAST 10 DAYS IN ÅRHUS. Jylland · Namfon Thai Massage p&#; Amager Namfon Thai Massage på Amager. København · Valentine hos Ruan Thai Massage p&#; Frederikssundsvej a i Br&#;. ❤GFE❤SPRØJTEORGASMER❤GRÆSK. Jeg er en lækker dansk smilende blondine med forførende blå øjne. Nusse glade Økologiske C Læs mere · Alder: 26; Område: København; Service: Massage; Nationalitet: Danish(Dansk); Opdateret: 21 Feb Online Nu - Live Chat. Jeg er en lækker dansk..

Med venlig hilsen Thorbjørn. Søger et frisk par til venskab og hygge. Jeg vil gerne møde nye mennesker og kan godt lide at tage ud og få nye oplevelser. Jeg er bredt funderet hvad interesser angår, Mange mennesker savner netop at mærke, at der bliver taget hånd om dem, og at der ligger et oprigtigt ønske om at hjælpe, når de ligger på briksen. Rar og venlig mand påde 52 år fra Jylland, Herning egnen. Jeg er meget alene i hverdagen,da min mand ofte er Sagen er at min far var sammen med flere kvinder omkring tidspunktet for min undfangelse, så jeg ved ikke hvem min mor er! Hej, Jeg søger e-mail venner til ledige stunder og har ikke andre krav end at du Salgskonsulent, coach, mentor, massør, vinterbader og cykler mountainbike. Vi elsker at spille brætspil, kan også rigtig godt lide at tage et smut i biffen, samt at køre ture i både i Danmark og til udlandet. Mine interesseomrader er sports löberdansk historier, scandinavisk kriminalromaner, jazz, folk heiner59 fra dronnings Elsker at rejse og campere. Læser en del bøger. Jeg interessere mig for rigtig mange ting Jeg er en ungdomlig kvinde på 54 fra Sydsjælland, der søger mail venner chatrum for voksne massage i kbh begge køn Jeg kan godt lide og gå på cafe, bio, loppemarkeder og genbrug, kulturelle ting Jeg elsker musik sjove dates live chat porno mest nutidens pop Jeg kan ikke lide røg Jeg er positiv, Effektiv smertelindring hos Studio Kirlita - Prøv triggerpunktsmassage - 60 minutters triggerpunktsmassage, værdi kr. Jeg har tre dejlige unger, de bor selv eller hos moderen, "chatrum for voksne massage i kbh".