Massage fyn tantra massage mænd

massage fyn tantra massage mænd

at vække det der sover og gøre tanker sophieproject.eu se en himmel over hver drøm vi lever i. Til Mænd og Kvinder. Tantra / Healing massagen er skabt ud af det bedste fra healing og tantra. Massagen er en sensuel oplevelse med varm mandelolie, stille musik og levende lys. Samlet giver de to massager en stærk oplevelse af. Forside · Filosofien bag · Tantrisk massage · Kranio Sakral Terapi · Behandling og priser · Artikler · Book tid. Vælg en side. Forside · Filosofien bag · Tantrisk massage · Kranio Sakral Terapi · Behandling og priser · Artikler Life embrace. tantrisk massage - kranio sakral - meditation - chakra healing. VelkommenBook nu. Med dagens deal får du mulighed for at prøve en helt unik og spændende behandlingsform. Massagen egner sig til både mænd og kvinder og udføres af en meget dygtig, erfaren og kvindelig Tao-Tantra Massør, som har praktiseret denne særlige Tao-Tantra massage de seneste 10 år. Selve massagen er en 2 timers.

Escort piger kbh sex kvinder

Al booking skal ske via Onlinebooq, ved at trykke på den lilla knap. Med Tantramassagen giver du dig selv en stor gave DU modtager Du vil opnå indre ro, glæde  og afstresning Du ligger på en briks, er nøgen og bliver masseret på hele kroppen.. Egernvej 8, Højbjerg, Denmark. Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Det er ikke altid, vi kan besvare dit opkald udenfor kontortiden, men du kan lægge en besked, og så kontakter vi dig når vi er ved tlf igen.

massage fyn tantra massage mænd

Med dagens deal får du mulighed for at prøve en helt unik og spændende behandlingsform. Massagen egner sig til både mænd og kvinder og udføres af en meget dygtig, erfaren og kvindelig Tao-Tantra Massør, som har praktiseret denne særlige Tao-Tantra massage de seneste 10 år. Selve massagen er en 2 timers. Tantrisk Meditations Massage er en direkte kilde til en meditativ praksis gennem krop, sanser og lyst, som udvikler og balancerer min måde at være i verden på. For mig Jeg giver tantramassage, til alle voksne kvinder og mænd, som seriøst ønsker at arbejde med bevidsthed og sanselighed gennem tantramassage. Andre massagetyper tilbudt af massører på Fyn: Parmassage, Fysiurgisk massage, Klassisk massage, Hot Stone massage, Kropsmassage, Olie massage, Klassisk Thai massage, Gravid massage, Chokolademassage, Honningmassage, Graviditetsmassage, Nordlys massage, Tantra massage på Fyn....Penis massage sm toys

  • Great sex nøgenfotos
  • Dejlige piger video chat
  • TILBUD TANTRA MASSAGE FRÆKT DAMETØJ

Gratis dating profil prono dk


Seneste artikler Er tantra farligt? Der er indgang ved siden af garagen, følg havegangen op gennem haven til du kommer til huset. Kommer du med bus nr.

massage fyn tantra massage mænd